Crawdads vs Humboldt Crabs (Jun 19, 2015)

 
News Box Score
 

The Automated ScoreBook
Crawdads at Humboldt Crabs
Jun 19, 2015 at Arcata Ballpark (Arcata California)

Crawdads 7

Player  ab  rbi 
Caulfield 2b 
Brdar ss 
Hargrove dh 
Hoard 1b 
Madden 3b 
   Barman ph/3b 
Alexander c 
Lonestar cf 
Oar lf 
Hairston rf 
Kruse p 
   Waliczck p 
   Menken p 
   McNickle p 
Totals   34 

Humboldt Crabs 10 (15-1)

Player  ab  rbi 
Beau Bozett cf 
Dan Deely lf 
Allen Smoot 1b 
Dillon Kelley c 
Bobby Schuman rf 
   Cooper Brunner rf 
Ben Petersen dh 
Brad Pluschkell 3b 
Jesse Medrano 2b 
Ryan Dobson ss 
Drew Weston p 
   Jeremiah Moore p 
   Blake Edmonson p 
   Austin Root p 
Totals   31  10 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Crawdads............ 301 020 010 -  7  8  3
Humboldt Crabs...... 021 300 22X - 10  9  4
-------------------------------------------
E - Brdar 2; McNickle; Kelley; Dobson 3. DP - Crawdads 2. LOB - Crawdads 5; Crabs 12. 2B - Hoard; Bozett; Petersen. HBP - Bozett; Petersen; Pluschkell. SF - Madden; Alexander; Kelley. SB - Caulfield; Brdar; Hargrove 2; Madden; Bozett; Schuman 2; Petersen; Dobson.

Crawdads   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Kruse   3.1  11  18 
Waliczck L  3.2  15  21 
Menken   0.1 
McNickle   0.2 
 
Humboldt Crabs   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Drew Weston   5.0  21  24 
Jeremiah Moore W,2-1  2.0 
Blake Edmonson   1.0 
Austin Root S,4  1.0 

WP - Waliczck; Weston 2; Edmonson. HBP - by Waliczck (Petersen); by Waliczck (Bozett); by Menken (Pluschkell).

Strikeouts - Caulfield; Hoard 2; Oar 2; Hairston 2; Smoot; Schuman; Brunner; Petersen; Pluschkell 2; Medrano; Dobson. Walks - Caulfield; Brdar; Hargrove; Bozett; Deely 3; Smoot; Kelley; Schuman; Pluschkell 2; Medrano; Dobson.

Umpires -
Start: 7:00 Time: Attendance: 1007

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
Crawdads at Humboldt Crabs
Jun 19, 2015 at Arcata Ballpark (Arcata California)

Crawdads starters: 0/2b Caulfield; 0/ss Brdar; 0/dh Hargrove; 0/1b Hoard; 0/3b Madden; 0/c Alexander; 0/cf Lonestar; 0/lf Oar; 0/rf Hairston; 0/p Kruse;

Humboldt Crabs starters: 6/cf Bozett; 12/lf Deely; 2/1b Smoot; 8/c Kelley; 28/rf Schuman; 11/dh Petersen; 0/3b Pluschkell; 13/2b Medrano; 1/ss Dobson; 40/p Weston;

Crawdads 1st - Caulfield singled. Brdar walked; Caulfield advanced to second. Hargrove singled, RBI; Brdar advanced to second; Caulfield scored. Hoard struck out looking. Madden flied out to cf. Hargrove advanced to second on a wild pitch; Brdar advanced to third on a wild pitch. Hargrove advanced to third on a wild pitch; Brdar scored on a wild pitch. Alexander singled, RBI; Hargrove scored. Lonestar singled; Alexander advanced to second. Oar flied out to rf. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

Humboldt Crabs 1st - Bozett doubled. Deely walked. Smoot grounded into double play 2b to ss to 1b; Deely out on the play; Bozett advanced to third. Kelley grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Crawdads 2nd - Hairston struck out looking. Caulfield struck out. Brdar singled, out at second lf to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Humboldt Crabs 2nd - Schuman singled. Schuman stole second. Petersen singled, RBI; Schuman scored. Pluschkell walked; Petersen advanced to second. Medrano reached on a fielder's choice to second base, advanced to second on an error by ss; Pluschkell out at second 2b to ss; Petersen scored, unearned. Dobson fouled into double play 1b to 3b; Medrano out on the play. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

Crawdads 3rd - Hargrove singled. Hargrove stole second, advanced to third on an error by ss. Hoard struck out looking. Madden flied out to cf, SF, RBI; Hargrove scored, unearned. Alexander grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Humboldt Crabs 3rd - Bozett walked. Bozett stole second. Deely walked. Smoot grounded out to 1b unassisted; Deely advanced to second; Bozett advanced to third. Kelley flied out to lf, SF, RBI; Deely advanced to third; Bozett scored. Schuman popped up to ss. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Crawdads 4th - Lonestar out at first p to 2b to 1b. Oar struck out looking. Hairston grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Humboldt Crabs 4th - Petersen doubled. Pluschkell struck out. Medrano walked. Dobson walked; Medrano advanced to second; Petersen advanced to third. Waliczck to p for Kruse. Bozett singled, RBI; Dobson advanced to second; Medrano scored on an error by ss; Petersen scored. Deely singled; Bozett advanced to second; Dobson advanced to third. Smoot walked, RBI; Deely advanced to second; Bozett advanced to third; Dobson scored. Kelley popped up to 1b. Schuman struck out. 3 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

Crawdads 5th - Caulfield grounded out to 2b. Brdar popped up to 2b. Hargrove walked. Hargrove stole second. Hoard doubled, RBI; Hargrove scored. Madden reached on an error by ss; Hoard advanced to third. Madden stole second; Hoard scored on an error by c, unearned. Alexander reached on a fielder's choice to shortstop; Madden out at third ss to c. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

Humboldt Crabs 5th - Petersen struck out. Pluschkell walked. Medrano singled; Pluschkell advanced to third. Medrano advanced to second on a wild pitch. Dobson struck out. Bozett grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Crawdads 6th - Moore to p for Weston. Lonestar flied out to rf. Oar grounded out to p. Hairston struck out, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Humboldt Crabs 6th - Deely flied out to lf. Smoot struck out looking. Kelley flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Crawdads 7th - Caulfield singled. Caulfield stole second. Brdar flied out to rf. Hargrove flied out to cf; Caulfield advanced to third. Hoard popped up to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Humboldt Crabs 7th - Schuman walked. Petersen hit by pitch; Schuman advanced to second. Pluschkell struck out. Medrano popped up to 2b. Petersen stole second; Schuman stole third. Dobson singled, advanced to second on the throw, 2 RBI; Petersen scored; Schuman scored. Bozett hit by pitch. Dobson stole third. Deely walked; Bozett advanced to second. Smoot grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Crawdads 8th - Edmonson to p for Moore. Barman pinch hit for Madden. Barman reached on an error by ss, advanced to second on the throw. Barman advanced to third on a wild pitch. Alexander flied out to cf, SF, RBI; Barman scored, unearned. Lonestar grounded out to ss. Oar struck out looking. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

Humboldt Crabs 8th - Barman to 3b. Menken to p for Waliczck. Kelley walked. Brunner to rf for Schuman. Brunner struck out. Petersen singled; Kelley advanced to second. Pluschkell hit by pitch; Petersen advanced to second; Kelley advanced to third. McNickle to p for Menken. Medrano struck out looking. Dobson reached on an error by p, advanced to second on the throw; Pluschkell advanced to third; Petersen scored, unearned; Kelley scored, unearned. Bozett grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Crawdads 9th - Root to p for Edmonson. Hairston lined out to ss. Caulfield walked. Brdar reached on a fielder's choice to shortstop; Caulfield out at second ss to 2b. Brdar stole second. Hargrove grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


Humboldt Crabs 10, Crawdads 7 (Jun 19, 2015 at Arcata Ballpark)
----------------------------------------------------------------------
Crawdads............ 301 020 010  -  7  8  3
Humboldt Crabs...... 021 300 22X  - 10  9  4      (15-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Crawdads - Kruse; Waliczck(4); Menken(8); McNickle(8) and Alexander. Humboldt Crabs -
Drew Weston; Jeremiah Moore(6); Blake Edmonson(8); Austin Root(9) and Dillon Kelley.
Win-Jeremiah Moore(2-1)  Save-Austin Root(4)  Loss-Waliczck  T-  A-1007